5η ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ "ΘΕΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ" 15-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

2019-01-23 21:38

Η Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία υπό την αιγίδα της Β!  Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών διοργανώνει, για μια ακόμα χρονιά, κύκλο ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στη μέθοδο:

 «Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά», πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων για παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς.

Η εκπαίδευση είναι διάρκειας 32 ωρών.

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, Χαλάνδρι. Εθνικής Αντιστάσεως 34,  από την  Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Οι συμμετέχοντες, πέρα από την πλήρη εκπαίδευσή τους στο εγχειρίδιο της μεθόδου, θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και χρήσιμα εργαλεία (workbook) που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την θεραπεία με οικογένειες με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Επίσης, θα έχουν δικαίωμα δίωρης εποπτείας πάνω στο πρόγραμμα σε δικά τους περιστατικά, μετά το πέρας της εκπαίδευσης τους.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος στα 15 άτομα. Για το κόστος εκπαίδευσης, για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail edu@psychiatrodikastiki.gr ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες Θετικοί Γονείς και  Ψυχιατροδικαστική Διαβάστε περισσότερα: https://www.thetikoigoneis.gr/news/a4i-seira-ekpaideysis-epaggelmation-sti-methodo-thetikoi-goneis-charoymena-paidia-15-18-dekemvrioy-2017/